The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
21 juli 2022 12:15

De onzichtbare barrière

Tot 80% energiebesparing

De onzichtbare barrière - tot 80% energiebesparingEen luchtgordijn houdt in de winter de kou buiten en de warme lucht binnen. In de zomer zorgt het luchtgordijn ervoor dat de gekoelde lucht binnen blijft. Een luchtgordijn houdt uitlaatgassen, vuil, stof en insecten buiten. Tegelijkertijd voorkomt een luchtgordijn dat er een tochtstroom is, wat goed is voor een gezond binnenklimaat.

Onze luchtgordijnen besparen tot 80% op het energieverbruik in vergelijking met een deur zonder luchtgordijn. Uw investering wordt afhankelijk van de toepassing veelal binnen 2 tot 5 jaar terugverdiend.

Afhankelijk van de wensen en situatie leveren wij ambiente of verwarmde luchtgordijnen. Een verwarmd luchtgordijn voert warme lucht aan bij de ingang van een binnenruimte. Koude lucht wordt verwarmd waardoor deze niet als tocht ervaren wordt. Ambiente luchtgordijnen houden koude lucht binnen, bijvoorbeeld in vriezers en koelruimtes, maar verwarmen dus niet.

Wij vinden het heel belangrijk dat luchtgordijnen niet alleen betrouwbaar zijn maar ook mooi zijn vormgegeven. Onze luchtgordijnen zijn geïnspireerd op de vorm van een vliegtuigvleugel. De vormgeving is hierdoor strak en modern. Tevens zijn onze luchtgordijnen in 2 verschillende kleuren verkrijgbaar, wit RAL9016 en antraciet RAL7016. 

Verkrijgbaar in 1, 1,5 en 2 meter lengte. Onze industriële luchtgordijnen zijn verkrijgbaar in 1,5 en 2 meter lengte. Op deze manier kunnen hebben we voor elke deuropening een oplossing. Deuropeningen voorzien van een een verticale luchtstroom kunnen we 8 meter hoogte uitvoeren. De maximale deuropening is bij een horizontale luchtstroom onbeperkt. Tevens zijn er veel opties leverbaar zoals; deurcontacten, besturingen, thermostaten, kleppen, slangen, etc etc.

Het doel van Air-Transfer is om al onze klanten te voorzien van producten en diensten welke leiden tot een gezonder werk en leefklimaat. Iedereen is meer dan ooit bezig met het milieu en de opwarming van de aarde en zijn op zoek naar duurzame milieuvriendelijke producten. Wij hebben deze producten. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan met raad en daad voor je klaar. #energiebesparing #gezondheid