The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
6 juli 2023 16:30

Een gezond binnenklimaat is zeer belangrijk voor je gezondheid.

Helaas is dat nog lang niet overal het geval.

We zien het niet maar verontreinigingen en virussen zijn dagelijks om ons heen. We ademen het in zonder dat we er erg in hebben. Als ons immuunsysteem het niet kan tegenhouden wordt je uiteindelijk ziek.

Voldoende ventilatie en filtratie zorgt dat het CO2 niveau laag blijft en dat stofdeeltjes afgevangen worden. Helaas zijn er nog zeer veel ruimtes waar mensen en dieren verblijven waar teveel verontreinigingen in de lucht aanwezig is. In beperkte ruimtes waar veel mensen verblijven is de kans op een virusbesmetting groter. Denk hierbij aan ziekenhuizen, vliegvelden, supermarkten, kantoren, etc. De meeste verontreinigingen in de lucht zijn onzichtbaar en daardoor denken we dat de lucht die we inademen gezond is. Helaas is dat in de praktijk wel anders, denk hierbij maar aan Covid.

Al vele jaren zijn er zeer goede en bewezen oplossingen verkrijgbaar, echter zijn deze helaas nog te onbekend. Air-Transfer levert actieve luchtzuivering-apparaten voor o.a. woningen, supermarkten, kantoren, wachtkamers, scholen, hotels, etc. Deze gepatenteerde systemen reinigen 24/7 de lucht door middel van een innovatieve, veilige en ecologische fotokatalyse en is hiermee in staat om virussen, bacteriën, aerosolen, schimmels, gisten, vluchtige organische verbindingen en fijnstof in omgevingen af te breken. Virussen (ook Covid-19) en bacteriën in aerosolen maken geen kans om zich te verspreiden.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.