The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
29 september 2022 12:30

Extreem hoge energiekosten en energiebesparing

Wij kunnen je helpen

De energiekosten zijn in de afgelopen tijd onbetaalbaar hoog geworden. Het einde lijkt nog niet in zicht en vragen ons af of we ooit nog op het oude niveau zullen komen. Door de hoge energieprijzen en de technologische vooruitgang is de terugverdientijd (ROI) van een investering in klimaattechniek wel heel erg kort geworden. Nieuwe systemen voldoen aan de hedendaagse regelgeving en gebruiken veel minder energie dan systemen welke bijvoorbeeld 20 jaar geleden werden geleverd. 

Bedrijven en instellingen die per jaar vanaf 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas of een equivalent daarvan verbruiken zijn verplicht om alle energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder uit te voeren. Tevens moet ieder gebouw per 1 januari 2023 minimaal energielabel C hebben! Energiebesparing resulteert in een veel lagere energierekening en daarmee wordt de CO2 uitstoot sterk gereduceerd hetgeen ook goed is voor het milieu.

Onze innovatieve en energiebesparende oplossingen zorgen voor een gezond binnenklimaat. Een gezond binnenklimaat zorgt dat mensen beter functioneren en minder ziek zijn.

De voordelen

  • Uw investering wordt door de energiebesparing zeer snel terugverdient (ROI).
  • Systemen vervangen is in bepaalde gevallen noodzakelijk echter zijn er ook situaties waar het upgraden (Retrofitten) van systemen prima mogelijk is. Op deze manier zijn de kosten overzichtelijk en voldoet alles weer aan de huidige normen en stand de techniek.
  • Subsidie mogelijkheden.

Onze oplossingen

  • Het upgraden van bestaande systemen door bijvoorbeeld het vervangen van energieverslindende ventilatoren door energiezuinige en stille EC ventilatoren. Voor meer informatie https://lnkd.in/eMvd_Qbz
  • Energie zuinige ventilatiesystemen met hoog rendement warmteterugwinning voor ziekenhuizen, kantoren, industrie, horeca, scholen, etc. Tot 95% van afgevoerde warmte wordt hergebruikt.
  • Onze actieve luchtzuivering werkt 24/7 in de lucht en op alle oppervlakken waar de lucht mee in aanraking komt. Zeer effectief tegen bacteriën, virussen, schimmels, allergenen, geuren, organische stoffen, vluchtige stoffen en ultrafijne poeder die uitermate gevaarlijk zijn bij het inademen. Dit systeem is gepatenteerd en wordt toegepast in luchtbehandelingskasten of in luchtkanalen voor het reinigen/zuiveren van lucht in ziekenhuizen, kantoren, scholen en processen in de industrie.
  • Iets anders? 


Meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.

#energie #gezondwerken #klimaat #leefbaarheid #industrie 

Het doel van Air-Transfer is om al onze klanten te voorzien van producten en diensten welke leiden tot een gezonder werk en leefklimaat. Iedereen is meer dan ooit bezig met het milieu en de opwarming van de aarde en zijn op zoek naar duurzame milieuvriendelijke producten. Wij hebben deze producten.