The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

LUCHTGORDIJNEN

Een luchtgordijn houdt in de winter de kou buiten en de warme lucht binnen. In de zomer zorgt het luchtgordijn ervoor dat de gekoelde lucht binnen blijft. Een luchtgordijn houdt uitlaatgassen, vuil, stof en insecten buiten. Tegelijkertijd voorkomt een luchtgordijn dat er een tochtstroom is, wat goed is voor een gezond binnenklimaat.

Onze luchtgordijnen besparen tot 80% op het energieverbruik in vergelijking met een deur zonder luchtgordijn. Uw investering wordt afhankelijk van de toepassing veelal binnen 2 tot 5 jaar terugverdiend.

Afhankelijk van de wensen en situatie leveren wij ambiente of verwarmde luchtgordijnen. Een verwarmd luchtgordijn voert warme lucht aan bij de ingang van een binnenruimte. Koude lucht wordt verwarmd waardoor deze niet als tocht ervaren wordt. Ambiente luchtgordijnen houden koude lucht binnen, bijvoorbeeld in vriezers en koelruimtes, maar verwarmen dus niet.

Klik hier voor producten en prijzen

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Air-Transfer The Healthy Air Company

Door de huidige prijsontwikkelingen zijn deze prijzen op aanvraag. Wij leveren componenten voor het onderhouden of upgraden van bestaande luchtbehandelingskasten. Er worden regelmatig nieuwe componenten op de website toegevoegd. Neem voor een geheel vrijblijvende aanbieding, advies, of informatie contact met ons op zodat we je kunnen helpen, telefoonnummer +31(0) 353 690 520 of email sales@air-transfer.nl Wij helpen je graag.