The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

ACTIVE LUCHTREINIGING IN DE VOEDINGSINDUSTRIE 

Bescherm werknemers tegen ziekte, stop met het weggooien van producten en verdedig de integriteit van uw product. In een gecontroleerde voedsel productieomgeving zijn verontreinigingen vijand nummer één – en het beheersen ervan is meer dan een kwestie van oppervlaktehygiëne.

Bacteriën, virussen, schimmelsporen en ongewenste gisten, in de lucht, vormen allemaal een bedreiging voor uw product en uw werknemers.  Waarschijnlijk is uw luchtbehandelingskast voorzien van een filter, maar is dat echt een verdediging tegen alles wat uw installatie binnenkomt? Ontdek een luchtzuiveringoplossing die de lucht in uw zuivelfabriek, kaas branche, bakkerij of vleesverwerkend bedrijf echt schrobt en zuivert, ongeacht waar deze vandaan komt. Ontdek het verschil welke Dustfree producten u kan bieden.

DE LUCHT ZUIVEREN IN ZUIVELFABRIEKEN, KAAS BRANCHE, VLEESVERWERKING EN BAKKERIJEN

In elk van deze industrieën is besmetting een bedreiging van de hoogste orde. Vlees, zuivel en brood zijn allemaal vatbaar voor schimmels en bacteriën, waardoor producten worden weggegooid, producten bederven in de winkelrekken of nog veel erger. Bovendien hebben uw werknemers bescherming nodig tegen bedreigingen vanuit de lucht. Virussen, bacteriën en allergenen in de lucht veroorzaken tijdverlies en kunnen in het slechtste geval zelfs leiden tot juridische aansprakelijkheid. De beste luchtreiniger doet veel meer dan alleen uw producten beschermen – dit is de bescherming die u kunt verwachten van onze Dust-Free luchtreinigers.

Dust—Free luchtreinigers zijn geschikt voor grote industriële ruimtes zoals productielijnen en opslagfaciliteiten, en Dust-Free producten zijn ontworpen voor gemeenschappelijke ruimtes, kantoren en grote verzamelruimtes. Samen zorgen ze voor luchtzuivering in uw hele zuivel-, bakkerij- of vleesverwerkingsbedrijf – van de backoffices tot de productievloer. Daarbij zijn onze luchtreinigers ook getest en gecertificeerd als Covid-19 killer.

BESCHERM UW PRODUCTIE - STOP SCHIMMEL, GIST EN BACTERIËN

Schimmels, gisten en bacteriën in de lucht infiltreren in elke mogelijke ruimte. Voedselverwerking heeft natuurlijk strenge normen voor hygiëne, maar zelfs na sterilisatie kunnen producten worden blootgesteld aan verontreinigingen. Het kan allemaal simpele, maar frustrerende problemen veroorzaken, zoals brood, vlees of kaas dat niet lekker smaakt of te snel beschimmelt. Een goede luchtzuivering elimineert schimmels en bacteriën in de lucht en doodt de dreiging voordat deze landt en op uw product groeit. Dust-Free wordt vertrouwd in QA, laboratoriumomgevingen en cleanrooms – de meest steriele ruimtes in de foodservice – en u kunt diezelfde bescherming voor uw product krijgen.

BESCHERMING TEGEN VERONTREINIGINGEN EN TERUGROEPACTIES

Het is ontzettend frustrerend erachter te komen dat een partij besmet is en deze daarom weg te moeten gooien. Laat staan dat je achteraf ontdekt dat een slechte batch de fabriek heeft verlaten. Bepaalde virussen en bacteriën die door voedsel overgedragen ziekten veroorzaken, kunnen in de lucht worden aangetroffen en kunnen op elk moment op uw product terechtkomen.  Eenmaal op het product zullen ze zich beginnen te vermenigvuldigen. Zonder de juiste luchtzuivering, die u bescherming biedt buiten de koolstoffilters in het Luchtbehandeling-systeem, loopt uw product gevaar. Een goede luchtzuivering, gemaakt met de hulp van Air-Transfer, zal de lucht in uw hele productieruimte worden gereinigd, waardoor zuivere lucht rond uw producten behouden blijft en besmetting wordt tegen gegaan.

CONSTANT ZUIVERE LUCHT VOOR UW ZUIVELFABRIEK, VLEESVERWERKING OF BAKKERIJ

Bescherm uw producten, bescherm uw werknemers en bescherm uw klanten - het is heel gemakkelijk met Dust-Free luchtzuivering in uw zuivel-, vleesverwerking- of bakkerij. Producten van Dust-Free bieden dubbele bescherming aan de voor- en achterkant - in uw volledige bedrijf. Ontdek hoe u een luchtzuiveringsysteem kunt creëren dat perfect is voor uw bedrijf. Neem contact met ons op en laat ons u helpen om de best mogelijke oplossing voor uw bedrijf te vinden.

Luchtzuiveringsapparatuur

Geschikt voor inbouw in luchtkanalen, ventilatiesystemen, luchtbehandelingskasten, luchtverwarmers, etc.

  • Het zuiveren van lucht en systemen door de zeer hoge efficiënte afbraak van ziekteverwekkers.
  • Reinigt 24/7 de lucht en alle oppervlakken waar de lucht mee in aanraking komt.
  • De lucht wordt zuiver, fris en neutraal van geur met minder bacteriën, virussen en schimmels.
  • Binnen 24 uur worden bacteriën en schimmels in de lucht met 99% gereduceerd.
  • Effectief tegen bacteriën, virussen, schimmels, allergenen, geuren, organische en vluchtige stoffen.
  • Virussen (ook Covid-19) en bacteriën in aerosolen maken geen kans om zich te verspreiden.
  • Deze producten worden toegepast in ziekenhuizen, scholen, kantoren, woningen, industrie, hotels, winkels, etc.
  • Zeer energiezuinig!

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.