The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
Toon filters

Dakventilatoren voor een plat dak

Onze standaard dakventilatoren staan voor kwaliteit en zijn uitgerust met de meest moderne EC technologie. EC ventilatoren zijn traploos regelbaar en leveren een aanzienlijke besparing in het energieverbruik. Dit is de meest effectieve en moderne oplossing in ventilatiesystemen. Het ventilatorwiel heeft een achterovergebogen schoep om de optimale luchtstroom, luchtdruk, rendement, laag energieverbruik en een laag geluidsniveau te bereiken. In combinatie met de EC motoren is er praktisch geen onderhoud nodig. De dakventilator is UV bestendig en waterdicht.

Zeer geschikt voor het afvoeren van lucht uit douche ruimtes, kleedkamers, werkplaatsen, restaurants, kantoren, supermarkten, hotels, zwembaden, industriële en overige toepassingen. Standaard leverbaar tot 18.270 m3/h. Grotere capaciteiten op aanvraag.

  • Type ATVKH EC dakventilatoren hebben een horizontale uitblaasrichting. Deze worden gebruikt als er in de directe omgeving geen lucht wordt aangezogen.
  • Type ATVKV EC dakventilatoren hebben een verticale uitblaasrichting. Deze worden toegepast om mogelijke geur zo hoog mogelijk in de lucht af te blazen. 

PRIJZEN VANAF € 530,-