The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
27 juli 2023 14:55

Ventileren met energie terugwinning, luchtzuivering, koelen & verwarmen in één apparaat.

De HR Combi WTW is een complete oplossing voor het ventileren met energie terugwinning, luchtzuivering, koelen en verwarmen. Deze ventilatie unit wordt samengebouwd met warmtepompen van Mitsubishi op een zelfdragend frame. Het geheel wordt in de fabriek aangesloten en getest waardoor deze direct klaar is voor gebruik. Een plug and play oplossing welke in zijn geheel en in één deel op het dak wordt geplaatst. Ideaal voor bedrijven zonder STEK erkenning. Indien gewenst kunnen we de warmtepompen op een separaat aanleveren en de koeltechnische montage op lokatie verzorgen. Ideaal voor locaties met een beperkte ruimte.

De HR Combi WTW is de meest moderne en energiezuinige oplossing in zijn klasse. De slimme regeling bepaald op welke energiezuinige manier het gewenste binnenklimaat gerealiseerd kan worden. Indien mogelijk met buitenlucht (kost weinig) om te koelen / verwarmen en koude of warmte-energieterugwinning. Energie uit "vervuilde"afvoerlucht wordt overgedragen aan de buitenlucht. De warmtepompen worden traploos geregeld totdat de gewenste temperatuur op een comfortabele manier wordt bereikt.

Standaard range tot 11.800 m3/h. Eurovent label A.

Op de foto; HR Combi WTW-2400 met 2 warmtepompen, koeltechnische montage op lokatie i.v.m. ruimtegebrek. Toepassing; restaurant.