The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Luchtkleppen

Luchtdichtheid klasse 2

Deze luchtklep is de meest gebruikte klep in luchtbehandeling systemen. Middels deze klep worden luchtstromen geregeld of afgesloten en kunnen worden geleverd met vastzet-inrichting of servomotor. De klep is aan beide zijden voorzien van een flens waardoor het inbouwen eenvoudig is. Deze kleppen zijn bestand tegen temperaturen van -15°C tot +80°C. Hogere temperaturen op aanvraag. De lamellen en het frame zijn geheel vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium volgens EN AW 6060 T6. Het aluminium heeft een dikte van 1,8mm. Het tandwiel-mechanisme is vervaardigd uit antibacterieel polypropyleen gecertificeerd volgens VDI 6022 en geschikt voor lage temperaturen. De afdichtingen zijn gecoëxtrudeerd zacht en hard PVC – EPDM – TPE-V – TPE-V + PP. De staal verzinkte as draait in een messing geleider en is 12 x 12 mm vierkant. De lengte van de as is afhankelijk van het type en heeft een lengte in mm van: 120 – 160 – 190 – 210 – 300 – 370

Vastzet-inrichting

Deze gegoten aluminium handbediening met vastzetinrichting past op klasse 2 luchtkleppen. Deze worden gebruikt voor het inregelen van een luchtroom (vaste stand). Dankzij de openingsinkepingen en de eenvoudige klemschroef is een maximale kalibratie-nauwkeurigheid mogelijk.

Overdruk kleppen

Deze overdruk-kleppen zijn uitermate geschikt voor de automatische uit- of inlaat van de luchtstroom in een LBK. Deze zijn vervaardigd uit aluminium geëxtrudeerde profielen.

Overige mogelijkheden
  • Klasse 2 koudebrugvrij om de totale energie-efficiëntie te verbeteren. De thermische uitwisseling wordt met 90% verminderd ten opzichte van het oppervlak.
  • Luchtdichtheid Klasse 3
  • Luchtdichtheid Klasse 4
  • Haakse aansluitingen voor een servo motor
  • Andere afmetingen

Luchtdichtheidklasse 2
luchtdichtheidklasse 2

Luchtdichtheidklasse 2

Vastzet-inrichting
vastzetinrichting

Vastzet-inrichting

Overdruk kleppen
overdruk kleppen

Overdruk kleppen

Maatwerk
maatwerk

Maatwerk

Air-Transfer The Healthy Air Company

Door de huidige prijsontwikkelingen zijn deze prijzen op aanvraag. Wij leveren componenten voor het onderhouden of upgraden van bestaande luchtbehandelingskasten. Er worden regelmatig nieuwe componenten op de website toegevoegd. Neem voor een geheel vrijblijvende aanbieding, advies, of informatie contact met ons op zodat we je kunnen helpen, telefoonnummer +31(0) 353 690 520 of email sales@air-transfer.nl Wij helpen je graag.