The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

DECENTRALE VENTILATIE SYSTEMEN.

Het ventileren van bestaande verblijfsruimten vragen vaak om een creatieve oplossing. Een technische uitdaging dus. In sommige gebouwen ontbreekt volledig de vrije ruimte voor luchtkanalen en ventilatieapparatuur. Wat dan? Dergelijke ruimtes kunnen geventileerd worden middels onze “single room” ventilatie units waarvoor er geen lastige en dure luchtkanalen nodig zijn. Onze ventilatie units worden in de te ventileren ruimte geplaatst.

  • Efficiënte ventilatie voor bestaande en gerenoveerde gebouwen.
  • Laag energieverbruik.
  • Geluidsarme werking.
  • Eenvoudige montage.

​Schone frisse lucht is noodzakelijk om een gezond binnenklimaat te creëren. Je gaat je beter voelen en krijgt meer energie om te leren. Wij leveren producten en systemen voor het ventileren van klaslokalen, kantoren en overige verblijfsruimtes middels staande ventilatieunits. Ventilatieunits welke zijn voorzien van hoog rendement warmteterugwinning en optineel naverwarming, en/of voorverwrming. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor de ventilatie van klaslokalen, kantoren en andere verblijfsruimtes en zijn plug and play.

Air-Transfer The Healthy Air Company

Door de huidige prijsontwikkelingen zijn deze prijzen op aanvraag. We leveren componenten voor het onderhouden of upgraden van bestaande luchtbehandelingskasten. Er worden regelmatig nieuwe componenten aan de webshop toegevoegd. Neem voor een geheel vrijblijvende aanbieding, advies, of informatie contact met ons op zodat we je kunnen helpen, telefoonnummer +31(0) 353 690 520 of email sales@air-transfer.nl Wij helpen je graag.