The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
Toon filters

Gebruiksvriendelijke allround frequentieregelaars

Invertek Drives Ltd is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van toonaangevende frequentieregelaars. De regelaars worden ingezet voor de aansturing van motoren in een breed scala van industriële, maritieme en energiebesparende toepassingen zoals pompen, compressoren en ventilatoren.

De producten van Invertek worden wereldwijd verkocht via een netwerk van gespecialiseerde distributeurs in meer dan 80 landen. Bij de ontwikkeling van Invertek’s unieke en innovatieve Optidrive reeks heeft een hoge mate van gebruiksgemak centraal gestaan, beter bekend onder het “Easy-to-Use” concept. De producten voldoen aan internationale ontwikkel-standaarden volgens CE (Europa), UL (USA) en RCM (Australië).

Selectie

  • Ingaand 1 fase 230 Volt t/m 1.1 kW, 1 fase 230 volt uitgang naar de motor.
  • Ingaand 1 fase 230 Volt t/m 2.2 kW, 3 fase 230 volt uitgang naar de motor.
  • Ingaand 3 fase 400 Volt t/m 22 kW, 3 fase 400 volt uitgang naar de motor.
  • IP20 waarde; open aanraking bestendige uitvoering. Geschikt voor binnenopstelling. Bediening op paneel of middels een externe potmeter. Extern IP55 bedieningspaneel op aanvraag.
  • IP66 waarde; gesloten waterbestendige uitvoering. Geschikt voor natte omgevingen (buiten). Deze regelaars zijn voorzien van een ingebouwde hoofdschakelaar, richtingsschakelaar en potmeter.

Invertek OPTIPAD extern IP55 bedieningspaneel met TFT display en 3 meter kabel op aanvraag.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR