The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
Toon filters

LUCHTVERWARMING

Geschikt voor het verwarmen van (hoge) ruimtes zoals magazijnen, bedrijfsruimtes, loodsen, sportscholen etc. Deze unit werkt als stand-alone of kan tot 8 units aan één regelaar worden gekoppeld. Dit is efficiënt als de luchtverwarmers in 1 ruimte worden geplaatst. Het grote verwarmingsbereik zorgt dat ruimtetemperatuur tot in de kleinste hoeken wordt verdeeld. Deze hoge kwaliteit luchtverwarming is een perfecte oplossing of vervanging van duurdere en minder effectieve verwarmingssystemen.

  • Middels de beweegbare luchtgeleiding-schoepen kan de luchtrichting worden ingesteld
  • Installatie middels een wandconsole
  • Luchtrichting horizontaal als verticaal mogelijk
  • Leverbaar met AC of elektronische EC ventilatoren
  • Bedieningsapparatuur (optioneel)
  • Onderhoudsarm
  • 3 jaar garantie!

AC of EC ventilatormotor

Luchtverwarmers worden met een AC of EC ventilatormotor geleverd. Een AC ventilatormotor gebruikt de netfrequentie om te draaien. Een geïntegreerde regelaar zorgt dat het toerental geregeld kan worden. AC technologie heeft zich in de afgelopen decennia bewezen als een zeer betrouwbare oplossing.

Een EC ventilatormotor wordt de laatste jaren steeds vaker toegepast omdat deze minder energie verbruikt dan een AC uitvoering. Een EC ventilatormotor is een electronically commutated motor (EMC) welke gebruik maken van gelijkspanning vanuit een geïntegreerde regeltechniek. Deze oplossing is eveneens zeer betrouwbaar.

Air-Transfer The Healthy Air Company

Staat het product er niet bij? Er worden regelmatig nieuwe componenten op de website toegevoegd. Neem voor een geheel vrijblijvende aanbieding, advies, of informatie contact met ons op zodat we je kunnen helpen, telefoonnummer +31(0) 353 690 520 of email sales@air-transfer.nl Wij helpen je graag.