The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Transmissie componenten

Pulleys, v-snaren

Klembus pulleys (ook wel snaarschijven, taperlock of Taper-Bush genoemd) zijn verkrijgbaar in SPA, SPZ en SPB met de daarbij behoren klembussen. Onze V-snaren zijn verkrijgbaar in SPZ, XPZ, SPA, XPA, SPB, XPB, SPC en XPC.

Lagers

Wij leveren INA lagers welke onderdeel is van het Duitse bedrijf The Schaeffler Group. Dit bedrijf produceert diverse soorten lagers onder de merken INA en FAG. Deze merken staan wereldwijd bekend om de hoogstaande kwaliteit.

Trillingsdempers

Onze trillingsdempers kenmerken zich door de hoge trillingsisolatie in combinatie met een zeer geringe inbouwhoogte. Deze zijn bij uitstek geschikt voor de opstelling van airco-units, luchtbehandeling-kasten, ventilatoren en koelaggregaten. Leverbaar in verschillende afmetingen en rubberhardheden.

Montageplaat

Met deze staal verzinkte montageplaat/rails kunt u uw elektrische aandrijving snel en makkelijk monteren. V-snaren zijn eenvoudig (na) te spannen door de spindel te verdraaien. Nadat de V-snaren op de juiste spanning zijn afgesteld kun je de instelling middels een bout borgen. Afhankelijk van de toepassing en uw wensen leveren leveren wij het type monoplate, spanrails of spanslede.

Klembus pulleys
klembus pulleys

Klembus pulleys

V-snaren
vsnaren

V-snaren

Motor spanplaten
motor spanplaten

Motor spanplaten

Motor spanrails
motor spanrails

Motor spanrails

Lagers
lagers

Lagers

Trillingsdempers
trillingsdempers

Trillingsdempers

Air-Transfer The Healthy Air Company

Door de huidige prijsontwikkelingen zijn deze prijzen op aanvraag. Wij leveren componenten voor het onderhouden of upgraden van bestaande luchtbehandelingskasten. Er worden regelmatig nieuwe componenten op de website toegevoegd. Neem voor een geheel vrijblijvende aanbieding, advies, of informatie contact met ons op zodat we je kunnen helpen, telefoonnummer +31(0) 353 690 520 of email sales@air-transfer.nl Wij helpen je graag.