The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Parkeergarage ventilatoren

Compact - Krachtig - Efficient.

AT-ICF ventilatoren zijn speciaal ontworpen voor het ventileren van ondergrondse en halfopen parkeergarages, voor rookafzuiging in geval van brand als onderdeel van een rookafzuigsysteem. Deze ventilatoren genereren snel een onder hoge druk gerichte luchtstroom. Zeer geschikt voor lage parkeergarages.

Temperaturen van het getransporteerde medium;

  • Continubedrijf -25 °C tot 55 °C
  • Rookafzuiging; type 300/2 gedurende 2 uur bij 300 °C
  • Rookafzuiging; type 400/2 gedurende 2 uur bij 400 °C

Standaard uitvoering

De AT-ICF-behuizing is gemaakt van met polymeer gecoat staal. Vanwege de geringe hoogte van de behuizing wordt de ventilator aanbevolen voor gebruik in ruimtes met een laag plafond. Het beschermrooster aan de aanzuigzijde voorkomt het binnendringen van vreemde voorwerpen in de ventilator. Deflectorplaten aan de uitlaatzijde van de ventilator zorgen voor een correcte luchtstroomverdeling.

Motoren
Er worden enkel- of dubbeltoerige 4-, 6- of 8-polige a-synchroon motoren gebruikt. De beschermingsgraad van de motor is IP55. Deze motoren zijn geschikt voor een netspanning van 400 V en een frequentie van 50 Hz.

Waaier
Achterovergebogen stalen schoepen.

Montage
AT-ICF-ventilatoren zijn ontworpen voor plafondmontage en bevestiging door middel van de meegeleverde bevestigingsbeugels. De elektrische voeding moet op de interne klemmenkast worden aangesloten. De bedrading en montage van de ventilator moet worden uitgevoerd volgens de instructies en het bedradingsschema in de klemmenkast.

Ventilatie luchtstromen parkeergarage.

Afvoeren van rook.

Overige modellen op aanvraag.