The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

RETROFITTEN VAN EEN LBK

  • Een investering die uit de energiebesparing zeer snel wordt terugverdient (ROI).
  • Upgraden naar de huidige stand der techniek.
  • Geen grote investeringen in een nieuwe LBK.
  • Een gezond binnenklimaat.

WAAROM RETROFITTEN?

Sinds januari 2018 moeten alle luchtbehandelingskasten binnen Europa aan de ERP-richtlijnen voldoen (Energy Rela- ted Products). De Europese Unie verplicht hiermee dat er fors op energie bespaard moet worden. Om dit te kunnen bereiken worden er aan producten minimum eisen gesteld en is in januari 2016 een verplicht energielabel ingevoerd.

Om een pandeigenaar en de gebruikers tot een lager energieverbruik en CO2-uitstoot te verplichten is er in 2018 een ErP-norm ingevoerd. Luchtbehandelingskasten moeten hieraan voldoen. Door het vervangen van de oude energiever- slindende en vaak versleten componenten zorgen we dat de luchtbehandelingskast aan de ERP-normen voldoet. Dit is het renoveren of retrofitten van een LBK.

PROCEDURE

Wij doen een opname van de bestaande luchtbehandelingskast en verwerken deze in een rapportage. In dit rapport wordt de investering, energiebesparing en ROI overzichtelijk weergegeven. In een persoonlijk gesprek zullen we e.e.a. toelichten en mogelijke vragen beantwoorden. Binnen enkele jaren is uw investering uit de energiebesparing terug- verdiend!

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Een investering die uit de energiebesparing zeer snel wordt terugverdiend.
  • Een veel lager energieverbruik door het gebruik van duurzame en nieuwe technieken.
  • Een gezond binnenklimaat (schone lucht) bevordert de productiviteit en verlaagt het ziekteverzuim.
  • Wij leveren alleen A-kwaliteit componenten zodat uw LBK weer vele jaren mee kan.
  • Onze innovatieve luchtzuivering-producten (gepatenteerde PCO technologie) zorgen dat luchtsystemen langer schoon blijven overal waar lucht komt wordt gereinigd. Werkt zeer effectief werkt tegen Covid-19 (Corona), bacteriën, virussen, schimmels, allergenen, geuren, organische en vluchtige stoffen.
  • Virussen en bacteriën in aerosolen maken geen kans om zich te verspreiden. Onze luchtreinigers worden o.a. toegepast in woningen, hotels, ziekenhuizen, wachtkamers, kantoren, winkels, etc, etc.

Air-Transfer The Healthy Air Company

Door de huidige prijsontwikkelingen zijn deze prijzen op aanvraag. Wij leveren componenten voor het onderhouden of upgraden van bestaande luchtbehandelingskasten. Er worden regelmatig nieuwe componenten op de website toegevoegd. Neem voor een geheel vrijblijvende aanbieding, advies, of informatie contact met ons op zodat we je kunnen helpen, telefoonnummer +31(0) 353 690 520 of email sales@air-transfer.nl Wij helpen je graag.