The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Coating warmtewisselaars

Onze coating is bestand tegen de meest verwoestende impact van maritieme, industriële en schoonmaak-chemicaliën. De coating heeft geen ander afvalgas dan water tijdens het uithardingsproces en is 15 minuten na het aanbrengen droog te verwerken. Beschadiging tijdens installatie kunnen eenvoudig gerepareerd worden. Wij bieden niet-explosieve spuitbussen om eventuele schade bij te werken.

C5 Classificatie

Voor een C5-geclassificeerde omgeving wordt de warmtewisselaar van een hoogwaardige beschermingslaag op waterbasis voorzien. Deze methode is in een laboratorium getest en gecertificeerd. Onze warmtewisselaars zijn hiermee geschikt voor C5-omstandigheden en daarmee voor het verwerken van voedsel, koeling en brandvertragend. Rapporten zijn op aanvraag beschikbaar.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Air-Transfer The Healthy Air Company

Door de huidige prijsontwikkelingen zijn deze prijzen op aanvraag. Wij leveren componenten voor het onderhouden of upgraden van bestaande luchtbehandelingskasten. Er worden regelmatig nieuwe componenten op de website toegevoegd. Neem voor een geheel vrijblijvende aanbieding, advies, of informatie contact met ons op zodat we je kunnen helpen, telefoonnummer +31(0) 353 690 520 of email sales@air-transfer.nl Wij helpen je graag.