The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Ventilatiesystemen voor een gezond binnenklimaat

Gezonde lucht

Voldoende filteren van lucht heeft een posiftief effect op onze gezondheid, prestaties of productiviteit. Daarnaast is het belangrijk dat de kwaliteit van de lucht wordt ervaren als zuiver en aangenaam. Door energiebesparing zijn gebouwen erg luchtdicht gemaakt, om natuurlijke ventilatie te beperken. Goed ventileren is investeren in een goed leefklimaat.

Resultaten van onderzoeken laten zien dat een goed leefklimaat (gezonde lucht) goed is voor de gezondheid. Een bijkomend voordeel van een gezond binnenklimaat is het omlaagbrengen van de kosten van ziekteverzuim en medische behandelingen. Het belangrijkste voordeel van een gezond binnenklimaat is echter de directe positieve invloed op de productiviteit van werknemers en scholieren. Het loont om een gezond binnenklimaat te realiseren!

Met de huidige technieken kun je gebalanceerd ventileren zonder deuren en ramen te openen. Vervuilde, vochtige lucht wordt afgevoerd en verse buitenlucht wordt weer toegevoerd. De warmte-energie wordt uit de afgevoerde lucht onttrokken en gebruikt om koude buitenlucht die het gebouw binnenkomt, weer te verwarmen. Op deze manier ventileren we met zo min mogelijk energie.

Klik hier voor producten

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Air-Transfer The Healthy Air Company

Door de huidige prijsontwikkelingen zijn deze prijzen op aanvraag. We leveren componenten voor het onderhouden of upgraden van bestaande luchtbehandelingskasten. Er worden regelmatig nieuwe componenten aan de webshop toegevoegd. Neem voor een geheel vrijblijvende aanbieding, advies, of informatie contact met ons op zodat we je kunnen helpen, telefoonnummer +31(0) 353 690 520 of email sales@air-transfer.nl Wij helpen je graag.