The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Vetvang filterkasten

Deze kasten worden als voorfilter gebruikt indien er een ventilatiekast wordt toegepast. De afvoerlucht vanuit de keuken wordt hier rechtstreeks op aangesloten. De vervuilde en vette lucht wordt door een dubbele rij vetvang filters afgevangen. Deze unit wordt met een extra set filters geleverd zodat deze periodiek gewisseld kunnen worden. Deze filters kunnen in een vaatwasser worden gereinigd en hergebruikt. De wisselfrequentie is afhankelijk van de vervuiling.

Combinatie met een ventilatiekast

De lucht uit de vetvang filterkast bevat praktisch geen vet meer en wordt middels een luchtkanaal op de ventilatiekast aangesloten. De ventilatiekast wordt van zakkenfilters voorzien waardoor het ventilatiesysteem schoon blijft. Daardat de afvoerluchttemperatuur vanuit de keuken ± 30 graden bedraagd is het rendement van de warnteterugwinning extreem hoog. In de winter is zelfs het naverwarmer van de toegevoerde lucht niet nodig. De terugverdientijd is afhankelijk van de situatie maar is in veel gevallen minder dan 5 jaar.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Air-Transfer The Healthy Air Company

Door de huidige prijsontwikkelingen zijn deze prijzen op aanvraag. Wij leveren componenten voor het onderhouden of upgraden van bestaande luchtbehandelingskasten. Er worden regelmatig nieuwe componenten op de website toegevoegd. Neem voor een geheel vrijblijvende aanbieding, advies, of informatie contact met ons op zodat we je kunnen helpen, telefoonnummer +31(0) 353 690 520 of email sales@air-transfer.nl Wij helpen je graag.