The Healthy Air Company
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
2 juni 2022 16:10

Gezonde lucht

5 tips voor gezonde lucht

5 tips voor gezonde lucht

  1. Goed uitgevoerd onderhoud is essentieel voor de juiste werking van een luchtsysteem.
  2. Het goed inregelen van een klimaatsystemen zorgt dat iedere verblijfsruimte van de juiste hoeveelheid lucht wordt voorzien.
  3. Gebruik alleen de A-kwaliteit luchtfilters van de juiste filterklasse. Toegevoerde buitenlucht is vaak minder schoon dan je denkt.
  4. Het upgraden van nieuwe of bestaande luchtsystemen door het actief zuiveren van lucht middels onze gepatenteerde PCO & bipolaire ionisatie apparatuur. Dit systeem zorgt dat luchtsystemen schoon blijven en alle oppervlakken waarmee de lucht in aanraking komt wordt gedesinfecteerd. Dit systeem is zeer effectief tegen bacteriën, virussen, schimmels, allergenen, geuren, organische en vluchtige stoffen (ziekteverwekkers).
  5. Het gebruik van een luchtkwaliteit meter maakt je bewust van het binnenklimaat. Het is handig om een apparaat te hebben die niet alleen de vluchtige organische stoffen (TVOC) zal meten, maar ook alle andere stoffen zoals fijnstof, Formaldehyde, CO2, temperatuur en luchtvochtigheid. 


De voordelen van gezonde lucht.

  1. Verminderd de kans op beroertes, hartaandoeningen, longkanker en zo ook chronische en acute luchtwegaandoeningen, waaronder astma.
  2. De cardiovasculaire en respiratoire gezondheid zal verbeteren, zowel op korte als op lange termijn.
  3. Je gaat je beter voelen, meer energie.
  4. Lager ziekteverzuim.


Het doel van Air-Transfer is om al onze klanten te voorzien van producten en diensten welke leiden tot een gezonder werk en leefklimaat. Iedereen is meer dan ooit bezig met het milieu en de opwarming van de aarde en zijn op zoek naar duurzame milieuvriendelijke producten. Wij hebben deze producten. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan met raad en daad voor je klaar.